Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü Mutfak Sanatlarý Merkezi
Okan Üniversitesi
Mutfak Sanatları Merkezi

Mesleki Yeterlilik Sertifika Programı

Profesyonel Aşçılık Mesleki Yeterlilik Sertifika Programı
(64 Saat)

Okan Üniversitesi Mutfak Sanatları Merkezi’nin “Profesyonel Aşçılık Mesleki Yeterlilik Sertifika Programı”, hali hazırda mutfaklarda çalışan ve deneyim sahibi olup diploma veya geçerli bir sertifikaya sahip olmayan aşçılar için tasarlandı. Tüm uluslararası gastronomik terminoloji ve pişirme tekniklerini içeren eğitim 64 saatlik bir programdan oluşuyor. Katılımcılar Profesyonel Aşçılık Mesleki Yeterlilik Sertifika Programı sayesinde pratik ağırlıklı tecrübelerini, profesyonel bir eğitim programı ile birleştirme imkanı bulabilecekler. Eğitimin tamamlanmasıyla birlikte yazılı ve pratik final sınavını geçen katılımcılar, Okan Üniversitesi Profesyonel Aşçılık Sertifikası’na sahip olacaklar.

Sektör kurumlarına özel çözümler

Öte yandan bireysel başvurularla gerçekleştirilecek eğitimlerin yanında, sektör kurumlarının özel talepleri doğrultusunda eğitimlere farklı konu başlıkları ve dersler de eklenerek süre arttırılabilecek. Kurumlar, Okan Üniversitesi Mutfak Sanatları Merkezi’nin mevcut eğitim modüllerinden birini seçebileceği gibi özel ihtiyaçlarına göre de paket programlar oluşturulabilir.

Profesyonel Aşçılık Mesleki Yeterlilik Sertifika Programı’nın İçeriği

Eğitim Tarihi: 5 Haziran 2017

Eğitim Saati: 10:00 - 18:00

Bilgi ve Kayıt için:

Okan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi
Avni Dilligil Sok. No:18 34394 Mecidiyeköy – İstanbul
Program Sorumlusu: esen.calik@okan.edu.tr
0212 212 65 26 - 119

İş Ortaklarımız
İş ortaklarımız
Copyright © 2017 Okan Üniversitesi Mutfak Sanatları Merkezi - Tüm Hakları Saklıdır.