Aşçılık Mesleki Eğitim Sertifika Programı
Aşçılık Mesleki Eğitim Sertifika Programı
Programın Amacı
Okan Üniversitesi Mutfak Sanatları Merkezi’nin “Aşçılık Mesleki Yeterlilik Sertifika Programı”, hali hazırda mutfaklarda çalışan ve deneyim sahibi olup diploma veya geçerli bir sertifikaya sahip olmayan, en az 4 yıl deneyimli aşçılarımız için tasarlandı. Tüm uluslararası gastronomik terminoloji ve pişirme tekniklerini içeren eğitim 64 saatlik bir programdan oluşuyor. Katılımcılar Profesyonel Aşçılık Mesleki Yeterlilik Sertifika Programı sayesinde pratik ağırlıklı tecrübelerini, profesyonel bir eğitim programı ile birleştirme imkanı bulabilecekler. Eğitimin tamamlanmasıyla birlikte yazılı ve pratik final sınavını geçen katılımcılar, Okan Üniversitesi ve İtalya Florence Üniversitesinden Aşçılık Sertifikasi’na sahip olacaklar.
Profesyonel Aşçılık Mesleki Yeterlilik Sertifika Programının İçeriği
Hijyen- Güvenlik / Mutfak Ekipmanları- Bıçak Teknikleri- Haşlama, Buhar, Poşe Teknikleri- Et ve Sebze Suları- Soslar- Salatalar- Çorbalar- Et ve Kümes Hayvanları- Balık ve Kabuklular- Sote ve Kızartma Teknikleri- Izgara, Rosto, Breze- Makarna, Pirinç- Sunum ve Servis Standartları
Eğitim Tarihi: … \… \2020..
2 Gün teorik - 4 Gün Uygulama yapılacaktır.
Uygulama Eğitimleri; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Günleri 14.00 - 18.00 Saatlerinde
Okan Üniversitesi Tuzla Kampusun de yapılacaktır.
Kayıt Yeri: Tuzla Kampus 0(216) 677 16 30 - 2702 (Nisa Çağlayan)
Okan Üniversitesi Mutfak Sanatları Merkezi
Bilgi İçin: https://msm.okan.edu.tr/
Tuzla Kampüs: 0(216) 677 16 30 - 7294 (Nisa Çağlayan)
Mobil: 0546 501 83 51
Mail: nisa.caglayan@okan.edu.tr
Kayıt İçin: İletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.