İstanbul Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü Mutfak Sanatlarý Merkezi
İstanbul Okan Üniversitesi - Mutfak Sanatları Merkezi

Kurumsal Etkinlikler

Geleceğin şeflerinin yetiştirildiği İstanbul Okan Üniversitesi’nin Tuzla Kampüsü’ndeki Türkiye’nin en büyük Gastronomi Uygulama Mutfağı’nda gerçekleştireceğimiz etkinliklerle yeme - içme kültürünü özümserken aynı zamanda eğlenceli ve keyifli anlar yaşamanızı istiyoruz.

Özel Event, Chef's Table Günleri
Gastronomi Uygulama Mutfağı’nda eğitimlere katılmanın yanı sıra yemek ve kokteyller de düzenleyebilirsiniz.  Bu davetlerin davetlileri de aşçıları da öğrencilerimizden oluşuyor. İsterseniz misafirlerinizle birlikte mutfağa girerek bu daveti daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Etkinliklerimizde öğrencilerimiz ve konuklarına özel aşçılık teknikleri hakkında da rehberlik edip, bilgilendiriyoruz.

Ürün ve Ekipman Tanıtım & Lansman
Mutfağımız, lansmanlar ve basın toplantılarına da ev sahipliği yapabilecek fiziki şartlara sahip. TV programları ve fotoğraf çekimleri için de ideal ortamlara sahip olan mutfağımızın tüm imkanlarından yararlanabilirsiniz.

İK Etkinlikleri
Uygulama mutfağımızda yiyecek-içecek sektöründeki firmaların personellerini eğitmek üzere ihtiyaçlara özel eğitimler de veriliyor. Kurumlar, İstanbul Okan Üniversitesi Mutfak Sanatları Merkezi’nin mevcut eğitim modüllerinden birini seçebileceği gibi özel ihtiyaçlarına göre de paket programlar oluşturarak art arda 8 güne kadar çıkarılabilen eğitim programlarından yararlanabiliyorlar. Kendi programlarınızı oluşturarak kurumsal katılım gerçekleştirebilir ya da bireysel olarak günlük workshoplarda yer alabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için bize ulaşınız!

Kayıt ve Bilgi İçin

Kayıt Yeri:  Tuzla Kampus 0(216) 677 16 30 - 7294 (Nisa Çağlayan)
Okan Üniversitesi Mutfak Sanatları Merkezi

Bilgi İçin: https://msm.okan.edu.tr/
Tuzla Kampüs: 0(216) 677 16 30 - 7294 (Nisa Çağlayan)
Mobil: 0546 501 83 51
Mail: nisa.caglayan@okan.edu.tr

Kayıt İçin: İletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

İş Ortaklarımız
İş ortaklarımız
Copyright © 2024 İstanbul Okan Üniversitesi Mutfak Sanatları Merkezi - Tüm Hakları Saklıdır.