Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü Mutfak Sanatlarý Merkezi
Okan Üniversitesi
Mutfak Sanatları Merkezi

Kurumsal Etkinlikler

Geleceğin şeflerinin yetiştirildiği Okan Üniversitesi’nin Tuzla Kampüsü’ndeki Türkiye’nin en büyük Gastronomi Uygulama Mutfağı’nda gerçekleştireceğimiz etkinliklerle yeme - içme kültürünü özümserken aynı zamanda eğlenceli ve keyifli anlar yaşamanızı istiyoruz.

Özel Event, Chef's Table Günleri

Gastronomi Uygulama Mutfağı’nda eğitimlere katılmanın yanı sıra yemek ve kokteyller de düzenleyebilirsiniz.  Bu davetlerin davetlileri de aşçıları da öğrencilerimizden oluşuyor. İsterseniz misafirlerinizle birlikte mutfağa girerek bu daveti daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Etkinliklerimizde öğrencilerimiz ve konuklarına özel aşçılık teknikleri hakkında da rehberlik edip, bilgilendiriyoruz.

Ürün ve Ekipman Tanıtım & Lansman

Mutfağımız, lansmanlar ve basın toplantılarına da ev sahipliği yapabilecek fiziki şartlara sahip. TV programları ve fotoğraf çekimleri için de ideal ortamlara sahip olan mutfağımızın tüm imkanlarından yararlanabilirsiniz.

İK Etkinlikleri

Uygulama mutfağımızda yiyecek-içecek sektöründeki firmaların personellerini eğitmek üzere ihtiyaçlara özel eğitimler de veriliyor. Kurumlar, Okan Üniversitesi Mutfak Sanatları Merkezi’nin mevcut eğitim modüllerinden birini seçebileceği gibi özel ihtiyaçlarına göre de paket programlar oluşturarak art arda 8 güne kadar çıkarılabilen eğitim programlarından yararlanabiliyorlar. Kendi programlarınızı oluşturarak kurumsal katılım gerçekleştirebilir ya da bireysel olarak günlük workshoplarda yer alabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için bize ulaşınız!

Nisa Çağlayan
E-Mail : nisa.caglayan@okan.edu.tr
Mobil :  0546 453 86 16
Tel : 0216 325 48 18 (dahili 146)

Okan Üniversitesi Kadıköy Kampüsü
Adres: Uzunçayır Cad. No:4/A
34722 Hasanpaşa - Kadıköy / İstanbul

Copyright © 2017 Okan Üniversitesi Mutfak Sanatları Merkezi - Tüm Hakları Saklıdır.