İstanbul Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü Mutfak Sanatlarý Merkezi
İstanbul Okan Üniversitesi - Mutfak Sanatları Merkezi

Profesyonel Aşçılık

“Profesyonel Aşçılık Sertifika Programı”

İstanbul Okan Üniversitesi’nin Kadıköy Kampüsü’ndeki Mutfak Sanatları Merkezi’nde yürütülen Profesyonel Aşçılık Sertifika Programı, kariyerlerine yiyecek-içecek sektöründe profesyonel aşçı olarak devam ettirmek isteyenler için tasarlanmıştır. 18 yaşını doldurmuş tüm adayların başvurabileceği programın süresi 8 aydır. İlk 4 ay boyunca öğrenciler İstanbul Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü’nün profesyonel eğitmenleri ile tanınmış profesyonel şefler tarafından verilen yoğunlaştırılmış uygulamalı eğitimlere katılırlar. Programın ikinci 4 ayında ise öğrenciler, beş yıldızlı oteller ve lüks restoranlarda zorunlu stajlarını gerçekleştirirler. Eğitimin ardından katılacakları sınav sonucunda mezun olan öğrenciler, İtalya’nın en iyi aşçılık okulu APICIUS International School of Hospitality’den AB ülkelerinde geçerli sertifika almaya hak kazanırlar. Öğrenciler aynı zamanda Uluslar arası onaylı sertifikaya sahip olurlar.

Önemli Not: Hafta Sonu Grubu Eğitimleri: 23 Mart Cumartesi günü başlayacaktır .

Eğitim Süresi : 304 Saat

Eğitim Gün ve Saatleri

HAFTA İÇİ GÜNDÜZ GRUBU HAFTA SONU GRUBU
Toplam kontenjan sayısı: 18 kişi
Günler: Pazartesi, Salı, Perşembe, Cuma
Saat: 10:00 – 18:00
Toplam kontenjan sayısı: 18 kişi
Günler: Cumartesi, Pazar
Saat: 10.00 – 18.00

Eğitim Ücreti

Stajlı: 18.160 TL (KDV Dahil)
Stajsız:16.000 TL (KDV Dahil)

İletişim Bilgileri

Nisa Çağlayan
E-Mail: nisa.caglayan@okan.edu.tr
Mobil:  0 (546) 453 86 16
Tel: 0 (216) 325 48 18 Dahili: 1666

İstanbul Okan Üniversitesi Kadıköy Kampüsü
Adres: Uzunçayır Cad. No:4 / A
34722 Hasanpaşa - Kadıköy / İstanbul

İş Ortaklarımız
İş ortaklarımız
Copyright © 2019 İstanbul Okan Üniversitesi Mutfak Sanatları Merkezi - Tüm Hakları Saklıdır.